UN LLAÇ INDESTRUCTIBLE, UN LLAÇ PER SEMPRE

La setmana passada -dia 2 de setembre- vàrem acomiadar als nostres petits ambaixadors del poble sahraui. Va ser un comiat agredolç. El programa Vacances en Pau 2019 conclou per aquests infants que amb la seva estada entre nosaltres han pogut evitar durant aquests dos mesos les mancances que pateixen als campaments de refugiats. Han passat dos mesos d’estiu amb les seves famílies d’acollida de Mallorca, Menorca i Eivissa, que els han cuidat i estimat com si fossin fills seus. Se’ls ha posat remei als problemes de salut i retornen als campaments de refugiats. Se’n van contents per retrobar-se amb les seves famílies biològiques i trists per la família que es queda aquí i que no oblidaran.

Duen les motxilles plenes de regals per a la família i el cor ple de records, experiències precioses per contar a l’arribada al desert mes inhòspit “La Hamada” i recuperats per afrontar les dures condicions dels campaments i amb il·lusió per tornar el pròxim any.

Gràcies famílies que heu fet possible que un any més aquest programa es pogués realitzar.

Gràcies al Govern de les Illes Balears per finançar aquest projecte, gràcies a l’Ajuntament de Palma, als municipis de les Illes que han col·laborat, empreses, entitats, voluntaris i a totes les persones que heu fet possible que un any més aquests petits ambaixadors del poble sahrauí poguessin venir a les nostres Illes.